STRESSHANTERING

Här kan du individuellt eller i grupp få inspiration, verktyg, kunskap och upplevelser inom bland annat avslappning, andning, mindfulness, meditation, mental träning och annat som har med stress- & vardagshantering att göra.

STRESSHANTERING - SAMTAL

Individuella samtal
Kartläggning av dina önskemål och behov, samtalet kan beröra ämnen såsom stress (på jobbet/hemma/socialt/ekonomiskt), stresskunskap
(allmänt och hos dig själv), tankar-känslor-beteendemönster, kostvanor, sömn, motionsvanor, medvetenhetsträning & mindfulness/mindlessness i vardagen, självförtroende/självkänsla, individuella mål, delmål & önskemål, återhämtning, avslappning, andning, mental träning och annat som rör livet.
Du kan köpa enstaka samtal eller 5-kort.

Pris:
60 min - 820:-                        5-kort: 4000:-

KURSER & RETREAT

EN STUND I Stillhet - retreat

"En Stund i Stillhet" är ett retreat där du får chans att komma ifatt dig själv i en lugn och naturlig miljö! Inga krav eller förväntningar! Ingen prestation eller strävan!

Nya kurstillfällen är ej inplanerade, håll utkik. Hör gärna av dig vid intresse!

Mail: stressav@gmail.com, sms: 0768-380508.

VARMT VÄLKOMMEN & TA HAND OM DIG!

------------------------------------------

Röster från tidigare kurser:

”Vill tacka dig för en fantastiskt avkopplande helg jag har nu sovit både lör, sön och mån natt hela natten och det har jag inte gjort på länge - tack!!!”

”Jag har bara positiva intryck av kursen i helgen. Då jag mådde rätt dåligt p.g.a mina nervsmärtor var jag på vippen att stanna hemma, men är så glad för att jag verkligen åkte. Platsen där vi var är helt fantastisk, både huset och dess omgivning. Hela upplägget med aktiviteter och tiden för reflektioner emellan var helt perfekt. Blir det för mycket aktiviteter så hinner man inte ta in och just reflektera. Jag känner mig helnöjd med allt och skulle inte vilja ändra på något.”

”Fantastiskt att vara ute o meditera, ljuset, vinden, miljön.”

”Har faktiskt klarat vår egen utmaning som X och jag satte upp. Inte stressat på en vecka. Kör också den enkla meditiationsövningen med "vänster hands fingrar" andas in o ut. Kör på jobbet. Hjälper!!”


STRESSHANTERING FÖR 2 ELLER I LITEN GRUPP

Om du och någon eller några du känner vill ha en egen stund i stillhet på Hunnebergsgatans Hälsa och Helhet så kan vi skräddarsy en stund för er med det ni önskar. Det kan t.ex. innehålla meditation, avslappning, klangskålshealing, samtal, "föreläsning" om stress m.m.
Datum och tid efter överenskommelse. Möjliga dagar är tis, tors, fre eller sön.
Max antal per tillfälle är 6 personer.

Pris:
2 timmar
2-3 personer - 750kr/pers    
4-6 personer - 550kr/pers

4 timmar inklusive fika
2-3 personer - 1600kr/pers
4-6 personer - 1300kr/pers