OM MIG

Jag som driver C.M. Stressa Av heter Carolina Medin och är utbildad beteendevetare (Linköpings universitet), stressterapeut, massör och meditationsledare (Sverigehälsan AB).
Jag har även fler utbildningar i bagaget såsom Helande massage, Ansiktsreflexologi/Naturlig facelift, Emotionell muskelanatomi och introduktionskurs i akupressur (Axelsons Gymnastiska Institut).

Naturen är min största inspirationskälla i det jag gör och är och därför tar jag gärna skogen och hästarna till hjälp vid stresshantering och medvetandegörande övningar. Inom det området har jag bl.a. gått kurserna Med hästen som arbetskamrat (för Anne Källgren och Lena Stenvall), Adventures in Awereness (för Barbara K Rector), Ridledarutbildning för islandshäst (Islandshästkonsult/Bärby gård) m.fl.

Jag är väldigt andligt intresserad vilket tillför en stor del i att kunna möta dig som kund med ett ännu mer holistiskt perspektiv. Jag har gått flertalet kurser inom alternativa behandlingar och metoder såsom Quantum healing, Mediumutbildning (Maria Hope Rosenlind), Tarot- & vardagssymbolik, Numerologi, Tidigare liv, Shamansk årscirkel m.fl. (Ulla Fagerås)

C.M. Stressa Av startades 2012 och den allra första tiden hade jag min mottagning på TimeOut i I-huset/Tornby.
Därefter landade jag mitt i centrala Linköping på Hälsohuset där jag var kvar i 6 år.
I februari 2019 flyttade jag och några kollegor verksamheten till Hunnebergsgatans Hälsa & Helhet, på Hunnebergsgatan 35 i Linköping där jag finns nu!

Min intention är att erbjuda Dig en stund i stillhet, där Du får vara Dig själv och koppla bort omgivningen en stund. För att samla nya krafter, rensa bort sådant du inte behöver just nu och uppmärksamma dig själv en stund. Att få vara sunt egoistisk gör att du kan nå ut till andra på ett lättare och bättre sätt, med de resurser Du har!

HÖRT FRÅN KUNDER

När jag har varit hos Carolina på massage så känner jag mig mer hemma i kroppen och i sinnet!
Er nya lokal är fantastiskt lugn och mysig, här skulle jag kunna vara kvar!
Jag brukar gå på Carolinas meditation & avslappning. Jag gillar hennes behagliga röst så jag köpte hem hennes övningar på usb.