BEHANDLINGAR

Du som kund är alltid i fokus när du kommer till mig på behandling. Min intention är att hjälpa dig att bli uppmärksam på ditt mående i kropp och själ och på dina egna behov.
Hit kommer du precis som du är och min förhoppning är att du går härifrån med ökad energi, medvetenhet, lugn och välmående.

TOTAL AVSLAPPNING

En helkroppsmassage som även kan kombineras med skön ledd meditation och avslappning.
Mental och fysisk avslappning kombinerat är det bästa sättet att varva ned, slappna av, sänka kroppens grundspänningsnivå och fylla energidepåerna!

Pris:
90 min - 1100:-

HOT STONE MASSAGE

En massage med varma stenar som varsamt mjukar upp stumma muskler och låter energin flöda. Utmärkt metod vid frusenhet, stelhet, värk eller när Du bara behöver varva ner. Tillsammans med den djupgående värmen sprids en känsla av välbefinnande i kropp och själ.

Pris:
30 min - 590:-
45 min - 790:-
60 min - 890:-

BALANSERANDE MASSAGE

En intuitiv, mjuk och avslappnande kombination av klassisk massage, bindvävsmassage och energibehandling.
Med denna behandling hjälper vi kroppen och musklerna att på ett skonsamt sätt slappna av i sin takt samt att få en balanserad cirkulation som gör att kroppen lättare kan återhämta sig och hjälpa sig själv.
Denna massage passar även dig med smärtproblematik, då den anpassas efter din kropps dagsform!

Köp 5-kort och få 50% rabatt på den 5e behandlingen.

Pris:
30 min - 520:-                       

45 min - 720:-                        
60 min - 820:-                       
75 min - 920:-  

INTUITIV HEALING

Intuitiv healing är en lugn och avslappnande behandling, anpassad efter dina behov just för stunden.
Behandlingen kan till exempel reducera stress, lösa upp spänningar och blockeringar, lindra smärta och balansera ditt energiflöde.
Under en healingbehandling ligger du med kläderna på och jag går lugnt igenom kroppen. Jag jobbar intuitivt med händerna antingen på kroppen eller en bit ifrån, men alltid i kontakt.
Hur du upplever behandlingen är alltid individuellt men du kan till exempel uppleva den som värme, pirrningar, känsla av lättnad, förnimmelser av ljus eller olika färger och former. Eller så somnar du vilket i så fall också är som det ska. Inga upplevelser är konstiga i mina öron!
Ibland kan vi få till oss olika symboliska eller konkreta budskap som kan hjälpa dig ytterligare till läkning och balans.
Det är viktigt att dricka mycket vatten efter behandlingen för att hjälpa kroppen vidare med utrensning och balansering.

Även om jag kallar det behandling så botar/behandlar jag inga sjukdomar, men vi hjälper kroppen att läka sig själv!

Pris:
60 min - 820:-